ОСТАННІ НОВИНИ

Європейці назвали пакт Путіна-Януковича скандалом

|

Скандалом назвали у Берліні домовленість між Януковичем та Путіним. А у Вашингтоні констатували, що жодні угоди між Києвом та Москвою не відповідають вимогам протестувальників на українських вулицях, ідеться в сюжеті нічного випуску ТСН.

У Білому домі, заявив його речник, наполягають на діалозі між владою та опозицією та закликають уряд дослухатися до народу. А також сподіваються, що влада знайде шлях до демократії, процвітання та Європи – як і вимагають люди на Майдані.

“Жодна угода між Україною і Росією не врахує занепокоєнь тих, хто протестує в Україні”, – зауважив представник адміністрації Джей Карні, додавши, що американці вивчатимуть усі деталі останніх угод.

У Німеччині відреагували ще різкіше. Новий міністр закордонних справ країни Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що він сьогодні втратив частку довіри до України. А щоб її повернути, знадобляться роки.

“Це просто скандально, те, як Росія використала важке економічне становище України! Особливо заради того, щоби не допустити підписання угоди про асоціацію з ЄС. Це так само скандально, як і агресивні дії сил безпеки проти мирних демонстрантів”, – вважає новий німецький міністр.

Раніше повідомлялося, що Росія позичить Україні 15 мільярдів доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *