ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові завершується соціальна кампанія «Помічник Святого Миколая»

|

Майже 3 тижні у Львові тривала соціальна кампанія «Помічник Святого Миколая». За цей час небайдужі львів’яни розібрали більше, ніж 170 дитячих листів написаних до Святого Миколая. Участь в кампанії взяли: учні школи-інтернату №2 (вул. Просвіти, 2),  вихованці дошкільного кризового центру «Діти вулиці» (вул. К. Левицького, 111), та пацієнти гематологічного відділення Львівської обласної дитячої  клінічної лікарні (вул. Дністровська, 27). 

17 та 19 грудня кожен охочий помічник разом з організаторами та аніматорами зможе відвідати соціальні заклади та особисто подарувати дитині подарунок, повідомляє прес-служба ЛМР.

Організатором акції є МГО «Ідеї молоді», акція діє за підтримки міського управління молоді, сім’ї та спорту.

«Ми щиро дякуємо кожній людині,  яка підтримала кампанію і взяла листа. Ми вперше проводимо таку акцію, тішить те, що ця кампанія викликала ажіотаж. Листи дуже швидко знаходили своїх власників, на жаль цього року листів не вистачило для всіх бажаючих стати помічником Миколая. Тому на наступний рік ми будемо залучати більше соціальних закладів і більше дітей. Зараз помічники приносять подарунки для дітей, станом на сьогодні ми зібрали  вже більше, ніж 80 подарунків.  Також великим позитивом є те, що помічники серйозно ставляться до своєї місії, адже всі подарунки дуже гарно упаковані і зазвичай дітям купляють все те, про що вони просили.

Незабаром до всіх діток які взяли участь в акції, завітає Миколай і здійснить їхні маленькі мрії і бажання. Кожен помічник за власним бажанням,  має змогу провідати дитину  під час святкової програми та особисто вручити подарунок їй. Кожен хто долучився до соціальної кампанії «Помічник Святого Миколая» – зробить важливу добру справу, адже для дітей в першу чергу важлива увагу, і окрім матеріальних подарунків про які вони довго мріяли, вони отримають найважливіше  – увагу та турботу,  а разом з тим відчуття того, що вони потрібні , що про них пам’ятають і люблять їх», –  розповіла Соломія Басараб, керівник МГО «ідеї молоді».

17 грудня, о 11.30 год. розпочнеться святкова програма та вручення подарунків в гематологічному відділенні

19 грудня, o 15.00 год. розпочнеться святкова програма та вручення подарунків в дошкільному кризовому центрі «Діти вулиці» (вул. К. Левицького, 111).

19 грудня, о 17.00 год. розпочнеться святкова програма та вручення подарунків в школі-інтернат №2 (вул. Просвіти. 2).

Фото прес-служби ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *