ОСТАННІ НОВИНИ

В опозиції підозрюють, що працівники СБУ стануть виконавцями "теракту"

|

Сигнали про “мінування” об`єктів у Києві можуть перетворитися на реальний терористичний акт.

Про це під час брифінгу заявив нардеп від “Батьківщини” Андрій Кожем`якін, повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

“Тривожні сигнали про так званих замінування київського метрополітену, аеропортів, інших об`єктів можуть перетворитися на реальний терористичний акт”, – заявив він.

За словами нардепа, “не хочеться вірити в те, що виконавцями таких дій можуть бути співробітники спецслужб України, в даному випадку, СБУ. Про це я говорю небезпідставно”.

Також Кожем`якін заявив, що такими об`єктами можуть стати станції метро, торгові центри, а також Майдан Незалежності, де проходить сам протест.

“Весь цинізм полягає в тому, що розробники цих ідей планують перекласти відповідальність на опозиційних політиків”, – підкреслив нардеп і додав: ніколи в штабі опозиції не розглядалися заходи, які могли б завдати загрозу здоров`ю та життю громадян.

У зв`язку з цим депутат звернувся до керівництва СБУ з вимогою не дати можливості підлеглим “заплямувати офіцерську честь”.

“Якщо ж побоювання опозиції підтвердяться, відповідальність буде покладена на нинішню владу і керівництво СБУ”, – додав Кожем`якін.

Як відомо, на поточному тижні до правоохоронців кілька разів надходили повідомлення про мінування столичного метрополітену на центральних станціях – Майдан Незалежності, Хрещатик та Театральна. Вхід до метрополітену закривали на вхід та вихід, потяги слідували повз станції без зупинок. 

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *