ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали кликали Путіна, як діти Снігуроньку

|

Регіонали зі сцени мітингу на Європейській площі звернулися до президента Росії Володимира Путіна за “допомогою і підтримкою”.

Про це йшлося у виступі депутата від ПР Григорія Смітюха.

“Історично сотні років ми жили як одна єдина країна Білорусія і Росія. І там наші діди, прадіди і наші батьки вкладали сили, розум, кошти, можливості і розвивали Російську федерацію”, – сказав Смітюх.

“Це велика країна і Путін Володимир Володимирович – велика людина, впливова людина. Якщо ви дозволите, я від себе, і якщо ви підтримаєте, від вас всіх разом. Давайте звернемося до Володимира Володимировича, давайте його закличемо, що сьогодні Україна потребує допомоги”, – закликав регіонал.

“Україна потребує, щоб Росія пішла нам назустріч і Володимир Володимирович в змозі сьогодні в односторонньому порядку переглянути газовий контракт. Це буде суттєвою допомогою нам нашим братським, дружнім, сімейним відносинам”, – заявив він.

Регіонал кілька разів проскандував “Путін! Путін!”, його підтримали кілька голосів.

“Володимире Володимировичу, я сподіваюся, ви почуєте. Майдан сьогодні звертається до вас, ми потребуємо допомоги і підтримки”, – заявив Смітюх.

Як відомо, в суботу на Європейській площі відбувся провладний мітинг “Збережемо Україну”.

За інформацією “Українських новин”, на підтримку влади на Європейській площі зібралось близько 12 тисяч осіб. Також прихильники влади стояли в околицях площі.

Близько Національної філармонії було розміщено близько 10 польових кухонь. За словами мітингувальників, там їм пропонували кашу і хліб. Деякі мітингувальники були в нетверезому стані.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *