ОСТАННІ НОВИНИ

Авто з апаратурою харківського Євромайдану спалили вночі

|

Автомобіль харківського Євромайдану з апаратурою для мітингу спалили вночі. Про це повідомляє прес-служба харківського Євромайдану «Сьогодні близько 3-ї ночі спалили автомобіль харківського Євромайдану, на якому розвозилась вся апаратура для мітингу.

 За словами активіста Олексія, який займався транспортними питаннями на Майдані, мікроавтобус марки Mercedes-Benz Vito був спалений вщент», – сказано в повідомленні. «Близько 8-ї вечора я забрав апаратуру з ЄвроМайдану, і поїхав її вигружати, після чого поставив мікроавтобус біля свого будинку на вулиці Сумській. Вночі почув сильний запах гарі, підійшовши до вікна, я побачив, що машина палала, а навколо вже стояли пожежники», – розповів активіст.

Він переконаний, що мікроавтобус знищили противники ЄвроМайдану. Зранку активіст написав заяву про підпал у відділку міліції, працівники якої весь час намагалася переконати хлопця в тому, що машина зайнялася сама.

“Це був відремонтований і абсолютно нормальний автомобіль, самостійно зайнятися він ніяк не міг”, – вважає активіст Євромайдану.

 Прес-служба зазначає, що це вже не перший випадок “псування майна харківського Євромайдану”: 5 грудня ввечері невідомі спортивної статури вкрали у активістів генератор.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *