ОСТАННІ НОВИНИ

Подальша доля львівської організації Партії регіонів визначиться на обласній конференції, - Олег Баран

|

Якщо центральна влада і надалі ігноруватиме позицію регіоналів Галичини, уже найближчим часом у Львові відбудеться обласна конференція Партії регіонів, під час якої визначиться подальша доля львівської партійної організації. Про це у своїй заяві повідомив голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран, повідомляє прес-служба ЛМО Партії регіонів.

Текст заяви подаємо повністю:

«Події, які відбуваються в країні, насторожують кожного свідомого українця. На сьогодні ми бачимо, що необдумані дії як провладних, так і опозиційних політиків спонукали до хаосу та дали черговий старт можливому розколу України. Держави, яка з небаченими зусиллями 22-роки тому здобула незалежність. А сьогодні стоїть на розпутті. Країна не може зрушити з місця. Адже відчуває глибоку політичну кризу. На жаль, у розрізі останніх подій на світовій арені ми виглядаємо не у найкращому світлі. Адже достатньо скомпрометували себе перед Європою як ненадійний партнер, у якого відсутня стала позиція та немає єдиного бачення економічних потреб. Зі свого боку, вважаю серйозною помилкою керівництва держави не бажання бачити прагнення людей, які сьогодні вийшли на Майдан. Адже саме вони довели, що в Україні є потужне громадянське суспільство, з яким потрібно рахуватись. Вкотре закликаю усі сторони до діалогу: лише вгамувавши свої політичні амбіції та почувши людей, ми зможемо стати могутньою державою, яка є повноцінним членом європейської спільноти!

Зважаючи на останні події, з розумінням ставлюся до своїх однопартійців, які залишили лави партії. І хочу наголосити, що як член Партії регіонів і водночас галичанин, людина, яка любить свою землю, історію та країну, до останнього намагався і намагаюся вплинути на ситуацію, яка відбувається в державі. Щиро вірю в те, що Київ врешті-решт прислухається до колег з західної України.

Якщо центральна влада і надалі ігноруватиме позицію регіоналів Галичини, уже найближчим часом у Львові відбудеться обласна конференція Партії регіонів, під час якої визначиться подальша доля львівської партійної організації. Однозначно можу запевнити, разом з Вами засуджую дії влади, які не відповідають інтересам українського народу та вилились у потужний протест громадськості».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *