ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі надзвичайникам довелось рятувати від вогню дітей, корову та свиней

|

12 грудня 00:15 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС Львівщини надійшло повідомлення про пожежу в селі Волиця Буського району в цегляній господарсько-житловій будівлі. Одразу до місця події виїхали місцеві рятувальники, повыдомили Львівському порталу у прес-центрі ГУ ДСНСУ у Львівській області.

По прибуттю на місце події виявилось, що епіцентром пожежі була літня кухня, об’єднана із житловим будинком та господарською будівлею. Увесь комплекс споруд утворював літеру ”П”, а це, у свою чергу, зумовило швидке поширення вогню на значну площу у різних напрямках.

Через щільне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання.

Окрім цього, ліквідація пожежі ускладнювалась відсутністю вододжерел поблизу будинку. Отож, для цілей пожежогасіння доводилось здійснювати підвіз води з місцевого озера, яке знаходилось на відстані 5 км від місця події.

Під час гасіння пожежі, із житлового будинку бійці ДСНС врятували трьох дітей, які через щільний дим не могли самотужки вибратись назовні, а із господарської будівлі – одну корову та чотири свині.

Завдяки злагодженим діям вогнеборців вдалось врятувати дві сусідні будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах, 5 тонн сіна, 11 куб. м дров, речі домашнього вжитку. Для ліквідації пожежі було залучено 10 рятувальників та 3 одиниці пожежної техніки. Пожежа ліквідована о 02:53. Причина пожежі та сума завданих збитків встановлюється.

Загиблих та травмованих внаслідок події немає.

Фото: ГУ ДСНСУ у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *