ОСТАННІ НОВИНИ

Кияни готові терпіти незручності, поки банда не піде геть - Стецьків

|

Роблячи заяви, що мітингувальники на Майдані створюють незручності для киян, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко відверто бреше і дезорієнтує людей. Таку думку висловив представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Тарас Стецьків.

За його словами, автомобільні кортежі президента та прем’єра регулярно створюють ще більший дискомфорт для киян.

«Вони три роки створюють незручності для половини Києва, коли їдуть на роботу та повертаються з неї. Це дійсно були незручності, які викликали обурення та злість», – вважає Тарас Стецьків.

Водночас, представник «Третьої Української Республіки» наголосив, ті «незручності», які зараз створює революційний Майдан, киянами сприймаються з посмішкою та розумінням.

«Мешканці столиці, за моїми спостереженням, з розумінням ставляться до «незручностей», які неминуче виникають у центрі Києва у зв’язку з проведенням масових протестів. І вони дуже чітко говорять нам, що готові терпіти стільки, скільки буде треба, поки нинішня банда на чолі з Януковичем не відійде від влади», – підкреслив Тарас Стецьків.

Нагадуємо, 11 грудня міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що до органів внутрішніх справ надходять численні скарги від жителів центральної частини столиці з приводу неможливості проїзду до власного будинку і відсутності нормального відпочинку вночі через масову акцію протесту. Він також додав, що мітингувальники своїми діями порушують права інших співгромадян.

Фото – Євромайдан новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *