ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновника львівської мерії звинувачують у блокуванні автодороги

|

Андрій Шевців, начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради, отримав повідомлення від СВ Пустомитівського РВ ГУМВС України у Львівській області про підозру у блокуванні транспортних комунікацій, тобто, кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст 27 – ч. 1 ст 279 КК України.

 Також йому надано копію клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання, де його зобов’язують не відлучатись від населеного пункту, де він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

У повідомленні про підозру від 11 грудня 2013 року зазначено: «Встановлено, що 26.11.2013 приблизно о 00 год 30 хв на 517 км + 200 м дороги «Київ – Чоп», поблизу с. Гамаліївка, Пустомитівського району Львівської області, Шевців Андрій Володимирович організував блокування транспортних комунікацій – відрізку дороги «Київ – Чоп», шляхом влаштування перешкод, які виразились у постійному реверсному пересуванні невстановленої групи людей в кількості приблизно 50 осіб, по проїзній частині дороги від одного боку до іншого».

Зі слів Андрія Шевціва, він прибув на місце події, коли рух транспорту у напрямку до Києва був обмежений. Посеред дороги, перед колоною машин, стояв патрульний автомобіль ДАІ, перегородивши таким чином дорогу. Коли Андрій Шевців підійшов ближче до автобуса, там вже було багато людей: пасажири автобуса, активісти, працівники міліції. З їхніх слів він зрозумів, що інспектори ДАІ зупинили автобус та близько 30 хвилин повторно перевіряли документи, згодом хтось з автобуса зірвав номерний знак. На місце події прибули заступник начальника ГУ МВС у Львівській області С.Маруняк, начальник міського управління міліції С. Зюбаненко, начальник відділу ДАІ ЛМУ ГУ МВС у Львівській області В. Казьмірук, а також заступник начальника ДАІ ГУ МВС у Львівської області В. Гапчич.

«Звинувачення, які мені висувають, вважаю дивними і надуманими», – зазначив Андрій Шевців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *