ОСТАННІ НОВИНИ

Влада готує криваву провокацію над «антимайданом» під прапорами ЄС?

|

Надходять повідомлення про можливу підготовку владою провокацій з метою створити масові безладдя у Києві. Про це у своєму Facebook написав Донецький активіст і відомий блогер Денис Казанський.

«Сьогодні я мав бесіду з людиною із системи. А той у свою чергу спілкувався із мною на прохання з Києва. На вихідні там готується масштабне побоїще», – написав він.

«Влада звозить у столицю дуже велику кількість народу – кілька десятків тисяч людей зі Східної України на проплачений мітинг на підтримку Януковича, який буде атакований провокаторами-тітушками з молотками й у масках, обмотаними символікою ЄС і опозиційних партій», – попередив він.

«Буде провокація й бійка, щось на кшталт тієї, що була під Адміністрацією президента, тільки набагато масштабніша й кривава», – написав він.

«Мета – влаштувати зіткнення шахтарів, організовано доставлених у Київ, з людьми на Майдані, людьми із Західної України. Влаштувати масові безпорядки в Києві, стравити людей, розколоти суспільство, ввести Надзвичайний стан без участі «Беркута» і солдат ВВ», – написав він.

«Київ планують занурити в хаос, щоб уведення військ просили самі супротивники Януковича. Щоб в усьому світі погодилися з такою необхідністю», – додав Казанський.

Він підкреслив, що «інформація з надійного джерела».

«Знає про те, що готується, дуже невелика кількість людей. Організатори доставки електорату на місцях, мери, місцеві депутати, співробітники ОДА, директори шахт – не в курсі того, що чекає на людей у столиці», – написав він.

«При цьому серед організаторів побоїща немає єдності, у верхівці ПР зріє розкол, тому що навіть у вищих ешелонах влади є люди, які вважають, що все зайшло занадто далеко й противляться безладдям усіма силами. Злив цієї інформації санкціонований однією дуже впливовою людиною, яка не прагне, щоб Україна поринала в хаос. На вихідні фактично готується громадянська війна», – написав Казанський.

«Якщо у вас є рідні або друзі, яких збираються везти в Київ – подзвоніть їм і попередьте їх, що на них чекає небезпека, щоб вони під будь-яким приводом постаралися уникнути поїздки», – призвав він.

«Їх везуть фактично на побиття, щоб підставити під камери й показати на ТБ ефектні кадри й використовувати в якості гарматного м`яса. Потрібно попередити максимальну кількість людей. Якщо що, за піаром я не женуся, і посилатися на мене не обов`язково. Дуже хочеться уникнути того, що готується», – додав Казанський.

Джерело фото: Євромайдан новини 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *