ОСТАННІ НОВИНИ

На локомотиворемонтному заводі знищили вогнепальну зброю

|

На Львівському локомотиворемонтному заводі утилізували вогнепальну зброю в сталеплавних печах. Про це повідомляє підрозділ по зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Гладкоствольна, нарізна, комбінована, холодна, газові та травматичні пістолети, обрізи – все це було вилучено або здано в добровільному порядку.

Управлінням МВС України на Львівській залізниці регулярно проходить процес знищення вилученої, добровільно зданої, знайденої зброю і боєприпасів. Крім того, утилізується зброя, що проходить по кримінальних провадженнях, за якими рішення суду вступило в законну силу. Смертоносний метал в лічені хвилини перетворили на сталь.

Правоохоронці нагадують, що вогнепальна зброя, що зберігається у населення і не оформлене згідно з вимогами закону, вилучається в ході проведення оперативно-профілактичних заходів та обшуків. Його власники в подібних випадках несуть кримінальну відповідальність.

Якщо ж громадяни звертаються до органів внутрішніх справ добровільно, то відповідно до частини 3 статті 263 звільняються від відповідальності, але за умови, що здане ними озброєння не має відношення до яких-небудь скоєних злочинів.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *