ОСТАННІ НОВИНИ

На Андрія Україна опиниться у теплому атлантичному повітрі

|

Завтра, 13 грудня, тепле повітря атлантичного походження охопить більшу частину території України, повідомляє УНН з посиланням на портал Opogode.ua.

Температура повітря у денні години досягатиме 0-5 градусів тепла. На крайньому сході морози втримаються, вночі навіть можливо до 15 градусів морозу. Вітер в Україні очікується західний та північно-західний, 5-12 м/с. Суттєві опади малоймовірні, лише місцями можливий невеликий мокрий сніг або мряка. Подекуди спостерігатимуться тумани, на дорогах очікується ожеледиця.

У західних областях переважно без опадів, лише місцями мряка. Температура повітря вночі 2-7 морозу, в Карпатах до -10, вдень 0+5 градусів.

На півночі без істотних опадів, лише місцями невеликий мокрий сніг, мряка, туман. Температура повітря вночі від 3 морозу до 2 тепла, вдень 0+5 градусів.

У центральній частині переважно без опадів, лише місцями невеликий мокрий сніг, мряка, туман. Температура повітря вночі від 3 морозу до 2 тепла, вдень 0+5 градусів.

На сході суттєвих опадів не очікується. Температура повітря вночі -5-10, вдень -2-7, на Луганщині місцями вночі -10-15, вдень -5-10 градусів.

У південній частині переважно без опадів. Температура повітря вночі 0-5 морозу, на Запоріжжі до -12, вдень -3+3 градуси.

У Києві без істотних опадів, лише місцями невеликий мокрий сніг, мряка, туман. Температура повітря вночі 0-2 морозу, вдень +1+3 градуси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *