ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Шевченка відкриють для проїзду ще цього року

|

Попри проблеми з проплатами казначейства, місто завершує масштабні роботи із ремонту вулиць. Від недофінансування особливо потерпає комунальна сфера міста: не виконуються платіжні доручення на прибирання та закупівлю техніки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«На сьогоднішній день фінансові проблеми є у всіх міст України, всі потерпають. Біда в тому, що коли ми говоримо про місто Львів, то ми не можемо через казначейство проплатити кошти, бо вони заблоковані: на прибирання міста, на купівлю техніки, на оплату праці працівникам.

Поза тим, всі глобальні речі, які ми планували, ми вирішуємо. Завтра ми відкриємо вулицю Городоцьку, хоча це надзвичайно складно і, фактично, було неможливо. Тому велика подяка будівельникам, які в цей час зціпили зуби і без зарплати, без багатьох речей роботу виконують. Так само і перехрестя вул. Чупринки-Бандери-Вербицького – все йде за планом. Місто нормально функціонує, і, навпаки, комунальні служби в цей час мають працювати особливо якісно, показувати приклад.

Цього року ми відкриємо і кільце на вул. Гороцькій-Шевченка, так само, як і відкриємо проїзд по вул. Шевченка. Там роботи на завершальній стадії. Хоча це надзусилля, кошти також заблоковані в казначействі, але люди працюють, ми знаходимо всі можливі варіанти, щоби це питання розв’язати і в Новий Рік ми вступили з відремонтованим кільцем та частиною вул. Шевченка. Адже інфраструктура – це можливість, щоб львів’яни себе краще почували в рідному місті», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Додамо, за інформацією департаменту фінансової політики, станом на 11 грудня  Державне казначейство не виконує платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету на загальну суму 79 млн 330 тис грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *