ОСТАННІ НОВИНИ

За місяць Львівщина сплатила 700 млн. грн. єдиного соціального внеску

|

За 11 місяців 2013 року на Львівщині сплачено 7437,8 млн. грн. єдиного соціального внеску, що на 344,4 млн. грн., або на 4,9% більше від надходжень ЄСВ за відповідний період 2012 року. Про це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

У листопаді 2013 року надходження єдиного соціального внеску в області склали 700 млн. грн., що на 24,5 млн. грн., або на 3,6% більше минулорічного показника (675,5 млн. гривень).

Для підготовки платників до подання звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування в електронному вигляді Міністерством доходів і зборів України розроблено електронні формати  документів звітності з ЄСВ. У Центрі обслуговування платників у Львові на Стрийській, 35 фахівці Міндоходів надають практичну допомогу щодо заповнення та подання звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Нагадаємо, що процес прийняття звітності, взяття на облік та зняття з обліку платників єдиного внеску органами доходів і зборів області розпочато з 1 жовтня 2013 року. Для зарахування коштів з ЄСВ було відкрито нові спеціальні рахунки. Майже рік тому функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування указом Президента України від 24.12.12 № 726/2012 «Про деякі заходи з оптимізації системи центральних органів виконавчої влади» було покладено на створене відповідно до того ж указу Міністерство доходів і зборів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *