ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові продовжать розгляд справи «Доктора Пі»

|

Наступне судове засідання у справі “Доктора Пі” у Львові призначене на 12 грудня. Відповідну перерву суд 21 листопада надав стороні захисту для детального ознайомлення зі змінами в обвинувальному акті, передає кореспондент УНН.

21 листопада, під час судового засідання, державне обвинувачення оголосило про зміну обвинувачення стосовно Андрія Слюсарчука. Того дня Сихівський райсуд продовжив розгляд кримінальної справи. Під час судового засідання сторона обвинувачення повідомила про зміни в обвинуваченні. Зокрема, у двох з п’яти епізодів про тілесні ушкодження через незаконну лікувальну діяльність, а саме у тих епізодах де події закінчилися смертю потерпілих, ч.2 ст. 121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або спричинило смерть потерпілого,- карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років), було перекваліфіковано на вбивство з необережності (ст. 119 ККУ).

Ч.1 ст. 121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій, психічну хворобу або інший розлад здоров`я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину,- карається позбавленням волі на строк від п`яти до восьми років) – виключено, адже у трьох епізодах дії підсудного охоплюються санкцією ст. 138 ККУ.

Також було виключено ч.3 ст. 190 ККУ (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням єлектронно-обчислювальної техніки — карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *