ОСТАННІ НОВИНИ

Світовий Конгрес Українців обурився спробою розігнати Майдан

|

Світовий Конґрес Українців глибоко обурений діями владних структур України, які знову, цієї ночі, застосували свої спеціальні міліцейські підрозділи, щоб придушити мирний Євромайдан українського народу. Про це «Львівському порталу» повідомила прес-служба СКУ.

Такими діями владні структури України показали всьому світу свою неповагу до основ демократії та прав і свобод людини та ще раз продемонстрували зневагу до голосу українського народу, який відстоює своє право жити в європейській та демократичній державі.

“СКУ рішуче засуджує за це владні структури України та закликає їх негайно припинити брутальні розправи над мирними демонстрантами. Разом з цим СКУ від імені понад 20-мільйонної української діаспори висловлює солідарність всім українцям, які сьогодні стоять на Євромайданах України, та підтримує їх у боротьбі за гідне життя,” – заявив Президент СКУ Евген Чолій.

Довідка

СКУ є міжнародною координаційною надбудовою українських громад у діаспорі, що представляє інтереси понад 20 мільйонів українців. СКУ об’єднує в своєму складі українські організації із 33 країн та підтримує зв’язки з українцями ще 14 країн. Заснований у 1967 р. як неприбуткова організація, у 2003 р. СКУ був визнаний як неурядова організація зі спеціальним консультативним статусом Економічною та соціальною радою Організації Об’єднаних Націй.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *