ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція не піде на переговори з владою без «мандату» Євромайдану

|

У опозиції заявляють, що не підуть на переговори з владою без згоди на це учасників Євромайдану та доки силовики не будуть виведені за межі Києва.  

“Круглі столи – це комедії. Наші вимоги мають бути виконані, плюс виведення силовиків за межі Києва. До того – жодних перемовин”, – заявив Олег Тягнибок на брифінгу, цитує “Батьківщина” у Twitter.

У свою чергу, Арсеній Яценюк заявив: “Наші вимоги почали виконуватися. І Янукович сам зрозумів, що потрібно проводити перемовини”.

“Ми повинні отримати мандат від громадян – на проведення перемовин… Переговори з Януковичем можливі лише після того, як ми отримаємо мандат від Майдану”, – сказав Яценюк на брифінгу.

Тягнибок підтвердив: “Жодного рішення про подальші наші кроки, в тому числі щодо можливої участи в переговорах із владою без згоди Майдану, а також без задоволення наших попередніх вимог є неможливими”.

“Зрештою, побачимо, які подальші наміри у влади, тобто багато що залежить від  того, як пройде сьогоднішня ніч”, – цитує його партія “Свобода”.

Тягнибок запевнив, що опозиція поки не веде переговори з владою.

“Вимоги опозиції та Майдану незмінні: відставка уряду, покарання усіх винних у побитті мирних протестувальників із притягненням їх до кримінальної відповідальності та повне перезавантаження влади. Жодних рішень щодо наших подальших дій, та ще й буцімто щодо перемовин із владою, ми не ухвалювали – усе це брехня та дезінформація”, – сказав він.

“Будь-які наші подальші дії ми погоджуватимемо з народом”, – наголосив Тягнибок.

Українська правда

Джерело фото Livejournal  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *