ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович готовий до санкцій з боку міжнародної спільноти

|

Янукович уже давно прийняв рішення, що ніякої Асоціації з Євросоюзом не буде. Тільки союз з Росією чи то у формі Митного Союзу, чи то Євразійського, чи то певні економічні договори зі здачею українських підприємств, – заявив представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Роман Ткач.

За його словами, саме з цих причин влада ніби не зважає на Майдан.

«Янукович робить вигляд, що не боїться ніяких санкцій з боку міжнародної спільноти, він готовий до них. Його прибічники поводять себе в Україні, як опричники, нагло, цинічно, по-бандитські. Це є ще одним приводом для опозиції і народу поширювати Майдан всією країною», – наголосив представник «Третьої Української Республіки».

Роман Ткач переконаний, Майдани повинні з’явитися по всій Україні, а не лише у Києві. Також він рекомендує зміщувати акценти з необхідності підписати Угоду з ЄС, на боротьбу з нинішнім владним режимом.

«Асоціація з Євросоюзом зараз перемістилася у нашому порядку денному на другий план. На сьогоднішній день основне питання – як боротися з цією владою, адже Янукович спеціально підганяє Україну до Росії», – зазначив представник «Третьої Української Республіки».

Якщо ж не зважати на всю цю ситуацію з «розчисткою» Майдану і не протистояти злочинним діям влади, то, на думку Романа Ткача, жодних виборів у 2015 році не буде.

«У владних кабінетах напишуть протокол і покажуть світові, що обрали Януковича. А всіх, хто вийде на вулиці, задавлять, – вважає він. – Сьогодні влада вчиться, відпрацьовує технології 2015 року. Тому вкрай необхідно дати їй гідну відсіч. Майдан має збільшуватися, треба стояти там постійно, піднімати всіх на захист власного майбутнього. Я знаю настрої Івано-Франківська: колони йдуть на Київ», – підкреслив Роман Ткач.

Джерело фото Livejournal  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *