ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепи Львівщини кличуть земляків на Майдан

|

Народні депутати від Львівщини Степан Кубів, Ігор Васюник, Михайло Хміль, Андрій Парубій, Михайло Блавацький та Лідія Котеляк звернулися до мешканців області із закликом їхати на Майдан. Про це йдеться у зверненні, яке розіслало Міжфракційне депутатське об’єднання «Львівщина».

«Шановні львів’яни та мешканці Львівської області, сьогодні настав час, коли всім нам необхідно максимально змобілізувати та сконсолідувати свої сили для боротьби зі злочинним режимом.

В ніч з 10 на 11 грудня влада ще раз підтвердила свої наміри – силою придушити мирне повстання сотень тисяч українців, які вже третій тиждень відстоюють на головному майдані країни свої права, гарантовані законодавством та Конституцією України. Влада, на чолі з антиукраїнським президентом Віктором Януковичем, залишається глухою до вимог євромайдану. Попри обіцянки президента міжнародним послам припинити політичні репресії, кровопролиття та сісти за стіл переговорів, люди вкотре зіткнулись з беззаконням та насильством. Вся країна та світ із жахом спостерігали, як влада знову віддала наказ силою розігнати мирну акцію протесту.

Третій тиждень тисячі українців героїчно відстоюють долю мільйонів, майбутнє всієї держави. Попри складні погодні умови та виснаження в обороні євромайдану, наші побратими та ми стоятимемо до переможного кінця. Закликаємо усіх, приїхати в Київ та підтримати євромайдан, відстояти своє право жити в демократичній та європейській країні», – йдеться у зверненні.

Фото: Львівський Євромайдан 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *