ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створено координаційний центр для надання адвокатської допомоги учасникам Євромайдану

|

Сьогодні, 11 грудня, стало відомо, що працівники правоохоронних органів у Львівській області отримали вказівки про збір інформації про учасників акцій протесту 30  листопада та 1 грудня в Києві. Згодом ця інформація може бути використана для представлення опитаним звинувачень у організації та участі в масових заворушеннях. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Відтак, ЛОО ПП «УДАР Віталія Кличка» створила координаційний центр для надання адвокатської допомоги учасникам Євромайдану.

Координаційний центр для надання адвокатської допомоги учасникам Євромайдану діє за адресою вул.. Наливайка, 5. Також, за консультацією можна звернутись за телефоном: (032) 245-55-64.

Центр збирає інформацію про осіб, які потребують адвокатської допомоги. Закликаємо звертатись усіх, хто потребує юридичного захисту у зв’язку з участю в акціях протесту Євромайдану.

Окрім цього, відбувається реєстрація адвокатів, які зможуть надати кваліфіковану юридичну допомогу потерпілим у випадку необхідності.

Нагадуємо також, що в приміщенні офісу Львівської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» за адресою вул.. Наливайка, 5 діє постійний пункт обігріву учасників Євромайдану у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *