ОСТАННІ НОВИНИ

В міліції не називають точного числа затриманих вночі активістів Майдану

|

Під час сутичок з силовиками вночі 11 грудня міліція затримала кількох найактивніших мітингувальників.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ, не уточнивши кількість затриманих.

“Працівниками міліції затримано декілька найбільш активних правопорушників, які чинили опір правоохоронцям”, – зазначили у відомстві і запевнили, що спеціальних засобів до учасників акції не застосовували.

Окрім того, в міліції заявили, що самі мітингувальники “неодноразово розпилювали в бік правоохоронців сльозогінний газ та кидали димові шашки”.

Нагадаємо, один з очевидців, якого затримали і потім відпустили силовики, в ефірі 5 каналу заявив, що під час сутичок затримали кількох учасників протесту, у одного з них сильно розбита голова.

Очевидець також заявив, що спецпризначенці, які провели затримання, говорили, що приїхали з Криму і відмовлялися говорити українською мовою.

Як відомо, близько 1 години ночі силовики почали зачищати барикади мітингувальників поблизу Майдану Незалежності. Небайдужі вийшли на захист містечка протестувальників. До ранку їхня кількість збільшилася приблизно до 15 тисяч. Кількість охочих приєднатися до мітингувальників збільшується.

Раніше у міліції заявили, що під час розблокування центральних вулиць Києва отримали тілесні ушкодження 10 бійців внутрішніх військ. Відомо, що серед мітингувальників також є постраждалі. Однак їхню кількість ще не підрахували.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *