ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентують мюзикл «Королева карнавалу»

|

10 та 11 січня солісти Львівської філармонії виконають мюзикл-сатиру «Королева карнавалу» відомого композитора Ігоря Поклада, автора відомих пісень, таких, як «Ой летіли дикі гуси», «Скрипка грає», «Хай щастить Вам, люди добрі». Мюзикл буде прем’єрним у Львові, інформує прес-служба філармонії.  

«Ігор Поклад написав мюзикл у співавторстві з сценаристом Олександром Вратарьовим. Це симбіоз естради, джазу та року у поєднанні з гумором та іронічним поглядом на сучасний шоу-бізнес, в якому часто зустрічаються бездарні гурти. В них вкладають великі гроші, проте прихильність людей не купиш, і справжні поціновувачі мистецтва вибирають справжній талант, який дав Господь. Ігор Поклад запропонував втілити цей мюзикл у Львівській філармонії. Тоді народився задум зробити це саме на Новорічні свята.

Зрозуміло, що у Львівській філармонії звучить більш серйозна класична музика, але коли йдуть свята, то люди хочуть більше розваг. Минулого року у Львівській філармонії публіка сприйняла на «ура» прем’єру концертної програми «Ох, ця оперета». У нас виникла думка і надалі продовжити щось подібне, але вже у жанрі мюзиклу», – розповіла Наталія Грановська, солістка Львівської філармонії, організатор мюзиклу.

«Я з радістю відгукнулася на задум поставити у Львівській філармонії мюзикл-сатиру «Королева карнавалу». Це чудова пародія з гумором на шоу-бізнес про те, як живеться творчим і талановитим музикантам, як їм треба торувати шлях до знаменитості , і як живеться тим, у кого є гроші та влада. Все написано просто і цікаво. Дійство буде резонансним, і матиме величезний успіх.

Ще одна перевага, що Львівська філармонія буде першою, хто цей мюзикл покаже на сцені. У Києві так і не було його прем’єри, лише зроблені окремі номери. Всі, хто прийде на виставу, отримають велике задоволення», – розповіла Любов Фітьо, режисер-постановник.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *