ОСТАННІ НОВИНИ

Ірина Сех заявляє про репресії у Львові

|

Сьогодні, 10 грудня, співголові Львівського регіонального штабу національного спротиву, народному депутатові України від ВО “Свобода” Ірині Сех вручили повістку в прокуратуру. Це сталося в кабінеті начальника Головного управління МВС України у Львівській області Олександра Рудяка, куди Ірина Сех прийшла разом із представниками студентства та журналістами, щоб отримати інформацію про затримання фотографа та активіста Майдану Олега Панаса, інформує прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

Під час пікету ГУ МВСУ у Львівській області з вимогою звільнити політв’язнів Олександр Рудяк запросив до кабінету представників студентів, народного депутата Ірину Сех та журналістів. У кабінеті він особисто вручив Ірині Сех повістку, у якій йдеться, що вона повинна прибути “до слідчого відділу прокуратури у Львівській області для участі в допиті, як свідок у кримінальному провадженні №2013150000000176 від 9.12.2013 року” за підписом слідчого Іванківа. 

Ірина Сех вийшла до пікетувальників і повідомила, що відкрито кримінальне провадження через мітинг 8 грудня. Вона закликала учасників акції пікетувати Львівську облдержадміністрацію, оскільки за законодавством голова ЛОДА відповідає за дотримання законності в області. “Зараз у Львові відбуваються репресії. Олегові Панасу та іншим хлопцям інкримінують кримінальні злочини, але всі ми розуміємо, що затримані – політичні в’язні. Ми вимагаємо зупинити політичні репресії!”, – зазначила Ірина Сех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *