ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович обіцяє вже сьогодні почати відпускати затриманих на волю

|

Частину затриманих за час Євромайдану буде звільнено. Таку обіцянку дав президент Віктор Янукович заявив під час круглого столу за участі екс-президентів Леоніда Кравчука, Леоніда Кучми і Віктора Януковича.

“Я мав розмову вчора пізно увечері, чергову розмову, із генеральним прокурором, як іде слідство, і що там виявлено. Я звернувся із проханням знайти можливість, там де немає таких жорстких порушень, знайти можливість і звільнити частину людей, які умовно кажучи не мали таких грубих правопорушень”, – заявив президент.

“Я думаю, що сьогодні це питання буде вирішено. Мені важко зараз сказати скільки людей буде звільнено, але обов’язково такі люди будуть звільнені. Ті у кого є малі діти, молоді сім`ї і т.д. Все буде враховано, і обов’язково все буде зроблено”, – додав він.

Президент заявив, що “виявлено правопорушників із двох сторін”.

“На сьогоднішній день люди, які приймали, з боку правоохоронних органів, вони кажуть одне, що на них нападали – вони захищались, а потім перевищили свої можливості. Ті хто нападав кажуть своє. В цьому треба обов’язково розібратися”, – заявив він, додавши, що “є винні із однієї і другої сторони”.

Янукович нагадав, що “зі сторони правоохоронців уже є відсторонені від посад, зі сторони мітингувальників – затримані рішеннями судів”.

Після сутичок під адміністрацією президента були затримані 9 осіб.

Раніше Янукович заявляв, що не має впливу на силовиків.

Українська правда

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *