ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович і лідери опозиції проігнорували круглий стіл Кравчука

|

У Національному палаці мистецтв «Україна» за ініціативи першого президента України Леоніда Кравчука стартує засідання Загальнонаціонального круглого столу

Як повідомляє кореспондент «Коментарів», Президент України Віктор Янукович не візьме участі у круглому столі, про це заявила прес-секретар глави держави.

Також на захід не прийшли представники опозиції. Станом на 14.20 год. засідання ще не почалося. У залі присутні глава КПУ Петро Симоненко, міністр юстиції Олена Лукаш, віце-прем´єр-міністр України Олександр Вілкул, голова КМДА Олександр Попов.

Лідер КПУ Петро Симоненко сказав журналістам, що його на круглий стіл запросили тільки сьогодні, буквально за кілька годин до його початку.

«Але я не знаю, що людина (Леонід Кравчук. – Ред.), яка винайшла тільки «кравчучку», може запропонувати, подивимося», – сказав Симоненко.

Нагадаємо, до участі у заході були запрошені лідери опозиційних партій і учасники Євромайдану.

Як повідомляли «Коментарі», Президент України Віктор Янукович підтримав ініціативу першого Президента України Леоніда Кравчука про проведення загальнонаціонального круглого столу, в якому візьмуть участь всі президенти незалежної України. На думку Януковича, такий круглий стіл може стати майданчиком для розуміння.
Нагадаємо, що раніше колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко в спільній заяві від 4 грудня підтримали протест українців проти відмови від євроінтеграції і попередили про можливі небезпечні наслідки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *