ОСТАННІ НОВИНИ

У Польщі сумніваються в ефективності круглого столу всіх президентів

|

Євродепутат Марек Сівець сумнівається, що український круглий стіл за участю трьох колишніх і нинішнього президента принесе успіх

Марек Сівець підкреслив, що будь-яка спроба діалогу – це добре, але колишні президенти, хоча і підтримують протестувальників, не є їхніми представниками, передає «Польське радіо».

«Колишні президенти не є стороною цього протесту, нею є люди, які вийшли на вулиці. А з іншого боку – це чинна влада, тому я не знаю, як це може привести до вирішення конфлікту», – зазначив він.

З цим погоджується також польський євродепутат Павел Коваль. Він зазначає, що ідея круглого столу колишніх президентів не радує популярністю серед протестувальників.

Як повідомляли «Коментарі», президент України Віктор Янукович підтримав ініціативу першого Президента України Леоніда Кравчука про проведення загальнонаціонального круглого столу, в якому візьмуть участь всі президенти незалежної України. На думку Януковича, такий круглий стіл може стати майданчиком для розуміння.

Нагадаємо, що раніше колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко в спільній заяві від 4 грудня підтримали протест українців проти відмови від євроінтеграції і попередили про можливі небезпечні наслідки.

Наразі така зустріч проходить у Києві.

Коментарі 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *