ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія уклала угоду на 47 млн. грн для реконструкції дороги з «лівою» фірмою

|

Прокуратурою Львівської області пред’явлено позов в інтересах держави в особі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України до Управління капітального будівництва Львівської міської ради та суб’єкта господарювання – переможця конкурсних торгів. Йдеться про визнання недійсними рішення комітету з конкурсних торгів та договору на реконструкцію вул. Мечникова у Львові, за виконання якої ЛМР зобов’язана сплатити 46,7 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Підставою для вказаного позову стали результати перевірки, проведеної Управлінням правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Львівської області.

Зокрема, прокурори з’ясували, що при проведенні закупівель робіт з реконструкції вулиці Мечникова у м. Львові (від вул. Пекарська до вул. Личаківська) посадовці Управління капітального будівництва Львівської міської ради порушили законодавство про державні закупівлі. У ході перевірки встановлено, що конкурсні пропозиції учасників не відповідають умовам конкурсної документації, а в одного із учасників, взагалі відсутній досвід проведення аналогічних робіт, так само як і відсутнє матеріально-технічне забезпечення для їх виконання. Проте саме зі останнім ЛМР укладено вказаний договір.

Наразі позов прокуратури перебуває на розгляді у господарському суді Львівської області. 

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *