ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні в Україні очікується морозна сніжна погода

|

У вівторок активний циклон переміститься на південний схід України. Тому в більшості областей сніг, хоча і йтиме, але послабне. А ось на південному сході України очікуються сильні опади у вигляд снігу, мокрого снігу та дощу. Але вдень тут також очікується послаблення опадів, повідомляє Opogode.ua.

Місцями передбачаються хуртовини, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Температура повітря вночі коливатиметься в межах 2-7 морозу, на північному сході та в Карпатах до 8-12 морозу, вдень становитиме 0-6 морозу.

У західних областях часом невеликий та помірний сніг, вночі місцями хуртовини, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура повітря вночі 2-7 градусів морозу, в Карпатах до -10-12 градусів, вдень 1-6 морозу.

На півночі часом невеликий та помірний сніг, вночі місцями хуртовини, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура повітря вдень 2-7 морозу.

У центральній частині снігопади, місцями хуртовини, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура повітря вдень 1-6 морозу.

На сході сніг та мокрий сніг, вночі сильні опади, місцями налипання мокрого снігу, хуртовини, на дорогах ожеледиця. Денна температура 0-5 тепла.

У південній частині мокрий сніг та дощ, вночі сильні опади, місцями налипання мокрого снігу, хуртовини, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура повітря вдень 0-5 градусів морозу.

У Києві часом невеликий та помірний сніг, вночі місцями хуртовини, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура повітря вдень 4-6 градусів морозу.

Вітер в Україні очікується північний, 5-12 м/с, вночі – в Україні, вдень, окрім заходу, місцями пориви 15-22 м/с.

УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *