ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі на барикадах постраждало двоє силовиків

|

Внаслідок звільнення рогу вулиць Банкової та Лютеранської від барикад мітингувальників постраждало двоє правоохоронців – співробітники внутрішніх військ та “Беркуту”.

Про це повідомив присутній на місці події начальник управління Південного територіального командування внутрішніх військ МВС України генерал-майор Ігор Плахута.

“Співробітник “Беркуту” отруївся газом, який проти нього застосували мітингувальники. Один військовослужбовець постраждав в утиснені. Діагноз йому встановлять пізніше”, – заявив він.

Плахута зазначив, що для розчистки вулиць, прилеглих до адміністрації президента залучили близько 400 військовослужбовців внутрішніх військ та “Беркута”. Затриманих, за його інформацією, немає.

Плахута також повідомив, що люди в чорному, які розбирали барикади, це були комунальники.

Як відомо, вночі з 9 на 10 грудня силовики зачистили барикади, що знаходилися в районі Верховної Ради та адміністрації президента.

Під час знесення барикад на Лютеранській, за повідомленням Громадського телебачення, провокаторами був застосований сльозогінний газ в бік силовиків. Також повідомлялося про кількох мітингувальників, постраждалих в утисненні.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *