ОСТАННІ НОВИНИ

Влада вже призначила винних за введення надзвичайного стану?

|

Влада, яка перейшла точку неповернення і розуміє, що немає жодного шансу залишитись при владі у законний спосіб, готова чинити найбрудніші провокації для того, щоб ввести надзвичайний стан, придушити протести та встановити у державі тотальну диктатуру. Про це повідомили у прес-службі УНА-УНСО.

“У нашої політичної сили з’явилась інформація, що найближчим часом проти нас влада готує брудну провокацію, яка полягає у наступному: вночі силовими структурами буде здійснено напад на офіс УНА – УНСО. При цьому в приміщення буде занесено зброю, гранати та вибухівки, а керівництво партії та членів будуть затримувати та звинувачувати за статтею 109 Кримінального кодексу України (Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).

В свою чергу ми заявляємо наступне, УНА-УНСО є частиною загально національних сил і бере участь в акціях протесту виключно на законних засадах, і якщо завтра нас звинуватять у вище викладеному, то це є не що інше, як брутальна провокація з боку влади”, – заявили у прес-службі організації.

Новий погляд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *