ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі зупинили пряму трансляцію з Майдану Незалежності

|

Невідомі розтрощили апаратуру колективу ТВ “Прихована правда”, за допомогою якої велась пряма трансляція подій з Майдану Незалежності. Про це УНН повідомили у прес-службі ГО “За всю Україну”.

“Близько години тому, колектив каналу повернувся в приміщення “Хостел-сіті” по вул Софіївська, 2, звідки велась пряма трансляція подій з Євромайдану. Однак усі речі знімальної групи були викинуті на вулицю”, – йдеться у повідомленні. 

Трансляція фіксувала рух та пересування всіх присутніх на Майдані. На думку журналістки Ірми Крат, руйнувати апаратуру могли лише представники силових структур. Присутні також висловили переконання стосовно сьогоднішнього нічного розгону мітингу. За їх інформацією, близько 4.00 ранку мітингувальників проженуть з Майдану Незалежності.

Інформація про це з’явилась близько опівночі. Згодом стало відомо про чергову “зачистку”.

Як повідомляв Львівський портал, чергова «зачистка» барикади на розі вулиці Грушевського і Кріпосного провулку розпочалась близько 1 години ночі. “Міліція зачищала жорстко, били людей, це все знімали камери”, – повідомив депутат Андрій Шевченко.

“Депутата Пашинського зажали в самій середині бійні, його ледь не задавили. Уникнути розгону не допомогла присутність ні Яценюка, ні Мартиненка”, – додав депутат.

За його словами, були затримані активисти Деніс Сергієнко і Роман Атаманюк, яких згодом вдалось звільнити.

За словами Шевченка, на місці були присутні депутати-регіонали Шуфрич та Гайдаш.

Як пише Українська правда, попри жорсткі дії міліції, вдалося уникнути поранення протестувальників.

“У хід йшли дубинки та черевики, але міліція швидше штовхалася. Міліції було в кілька разів більше, ніж людей, тому їм вистачало сили. Постраждалих у нас немає”, – сказав Шевченко.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *