ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на Львівщині починається безстроковий страйк

|

Сьогодні Координаційний штаб Львівської області прийняв рішення про початок з 00:00 10 грудня загальнообласного безстрокового страйку із вимогою негайного припинення політичних репресій та силових заходів супроти мирних акцій протесту.

За це рішення одноголосно проголосували усі присутні члени координаційного штабу, повідомляє zik.ua.

Загальнообласне віче буде скликано завтра о 12:00 біля пам’ятника Шевченкові.

Також на Львівському Євромайдані – попереджувальна акція проти репресій. Зокрема, о 12.00 – загальна студентська мобілізація.

Відповідно до програми, розміщеної на офіційній сторінці організаторів Львівського Євромайдану:

12.00 – ЗАГАЛЬНА СТУДЕНТСЬКА МОБІЛІЗАЦІЯ! Організатори збирають на львівському Євромайдані студентів усіх вишів міста. Формуватимуться мобільні групи для організації пікетів.

13.30 – підготовка до всеукраїнської акції студентської солідарності https://www.facebook.com/euromaidanlviv/posts/1401890226718800

«Влада розпочала переслідування активістів #Євромайдану у Львові. Затриманий та етапований до Києва фотограф Олег Панас, який знімав звіряче побиття мітингувальників на Майдані Незалежності. Кримінальною відповідальністю за перекриття траси Київ-Чоп лякають студентів із Євромайдан Львів, які вимагали від ДАІ припинити блокування їхнього автобусу на шляху до Євромайдану. Якщо ми не дамо владоохоронцям рішучу відсіч, завтра в СІЗО можете опинитись уже ви», – наголошують активісти.

Усіх, хто може бути в Києві, організатори закликають вирушати туди – наші люди потребують підтримки, допомоги та заміни. На Винниченка, 16 далі працює штаб, де можна зареєструватись і виїхати автобусом до Києва.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *