ОСТАННІ НОВИНИ

Вулиця Степана Бандери очікує відкриття, однак вже виявлені недоліки

|

Ремонтні роботи на вулиці Степана Бандери – перехрестя Чупринки-Вербицького у Львові вже повністю завершені. Жодної важкої техніки на відремонтованій вулиці немає, окрім невеличкого трактора, який розташувався на бічній вулиці. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Щоправда заїзд до відремонтованої частини вулиці ще перекритий бетонними плитами зі всіх можливих сторін – від вул Коперніка, вул Дорошенка, перехрестя Чупринки-Вербицького. Згідно технологій, дорога ще має відстоятися і тільки після того її відкриють для проїзду. За попередніми обіцянками міського голови Львова Андрій Садового, цю частину вул Степана Бандери збираються відкрити для проїзду транспорту до 13 грудня.

 

Щоправда у журналіста Львівського порталу виникли сумніви щодо якості відремонтованої дороги. Адже неозброєним оком на дорозі помічені горби. Окрім того, з технікою викладання бруківки тут підрядники не заморочувались – її просто залили бетоном, так само як і на багатьох вулицях Львова, які були відремонтовані за кілька останніх років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *