ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пікетували «Нову лінію»

|

Активісти національного спротиву пікетували сьогодні гіпермаркет «Нова лінія», що на вул. Щирецькій у Львові, який належить депутатові-регіоналу Герезі. В акції взяли участь, зокрема депутати Львівської обласної та міської рад від ВО «Свобода».

Пікетувальники тримали в руках плакати: «Купуєш в Гереги – фінансуєш Яника», «Жодної копійки в «общак»!», «Ну купуй в регіоналів!», «Ти заробляєш – він краде», «Бойкот фінансистам кривавих побоїщ!», інформує прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

На зібранні виступив депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Любомир Мельничук, який закликав львівських регіоналів розпустити обласну та районні організації, а також саморозпуститися фракціям Партії регіонів у Львівській обласній та міській радах. Любомир Мельничук також звернувся до громади із закликом не купувати товари та послуги в бізнесменів, які фінансують режим Януковича.

Депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Галина Чорна у своєму виступі зазначила, що регіонали йшли у Верховну Раду, щоб помножувати свої капітали. «Але вони повинні знати, що за свої антинародні рішення, за підтримку режиму вони не тільки отримають людський осуд, а й втратять прибутки. Українці не купуватимуть їхніх товарів, аби ці гроші не служили кривавому режиму», – зазначила Галина Чорна.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *