ОСТАННІ НОВИНИ

Співробітники понад 3 тисяч українських підприємств отримують зарплату через банк «Надра»

|

З початку року кількість підприємств, які виплачують заробітну плату своїм співробітникам через банк «Надра», зросла на 27 %. На сьогоднішній день у рамках зарплатних проектів в банку обслуговуються більше 3 000 вітчизняних підприємств, а це понад 350 тисяч осіб, які отримують зарплату на платіжні картки фінустанови.

Банк «Надра» надає українським компаніям комплексне обслуговування зарплатного проекту. Клієнти підтверджують, що на вибір на користь банку «Надра» впливають насамперед оперативне зарахування коштів на зарплатні картки їх співробітників, зручне розташування банкоматів і відділень, що знаходяться безпосередньо на території великих підприємств, а також вигідні умови обслуговування власників зарплатних карток. Наприклад, можливість знімати гроші у всіх банкоматах України без комісії, а також надання власнику зарплатної картки короткострокового кредиту у вигляді додаткових коштів на картці всього під 1 % на місяць.

«Наш університет обслуговується в рамках зарплатного проекту в банку «Надра» з вересня минулого року, – розповідає Тетяна Мудрик, головний бухгалтер одного з найкращих медичних вузів України – Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, понад 1400 викладачів і студентів якого отримують заробітну плату і стипендію у фінустанові. – Співробітники та студенти дуже задоволені, оскільки крім швидкого зарахування виплат на банківські картки та оперативного інформування вони отримують спеціальні умови банківського обслуговування, наприклад, їм надається можливість на пільгових умовах взяти в банку недорогий кредит, що, повірте, для них надзвичайно важливо».

Зазначимо, що на сьогоднішній день серед клієнтів зарплатних проектів банку «Надра» – підприємства реального сектора економіки країни, бюджетні організації та представники комунальної сфери. Банк надає клієнтам зарплатний проект як комплексний банківський продукт, який враховує індивідуальні особливості функціонування кожної конкретної установи і передбачає гнучкі умови з обслуговування такого проекту.

Довідка

Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Надра» засновано в 1993 році. Сьогодні ПАТ «КБ «Надра» – універсальний комерційний банк з числа найбільших банків України. ПАТ «КБ «Надра» – учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Статутний капітал банку складає 3,9 млрд гривень. Регіональна мережа банку «Надра» посідає 5-е місце в Україні і нараховує 543 відділення, 1 100 банкоматів у 290 населених пунктах. Основний акціонер банку «Надра» – Centragas Holding AG, структура, афільована з Групою компаній Дмитра Фірташа Group DF.

На правах реклами Банк «Надра»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *