ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «кажани» таки поступилися «Кримсоді»

|

У Львові завершився сьомий тур Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. У рамках змагань, львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» провів два матчі з ВК «Кримсода», що з Красноперекопська. Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Як для львів’ян, так і для «кримсодівців» гра видалася досить напруженою. З першої хвилини матчу відрив між волейбольними командами був мінімальним:  20:25, 24:26, 24:26. Та попри завзяту жагу до перемоги, львівські підопічні Віктора Михальчука, із рахунком 0:3, таки поступилися супернику.

Не менш насиченим був і другий ігровий день. «Барком-Кажани» здобули перемогу у першій партії. З активного наступу «кажани» розпочали  і другу партію. Але в кінцевому рахунку  поступилися волейболістам  з Красноперекопська, уже з рахунком 1:3.

« Я хочу сказати, що хлопці приклали максимум зусиль, а тренери зробили все можливе від них, щоб підготувати нас до матчу. Але не знаю. Можливо, нам десь фарту невистачило… Це спорт. У спорті так буває», – наголосив капітан команди «Барком-Кажани» Дмитро Мельник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *