ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового незаконно переплатили «Онуру» 315 тис грн

|

У ході досудового розслідування директор ТзОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл” відшкодував держбюджету майже 315 тис.грн., завданих збитків, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що за процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими УМВС України на Львівській залізниці, здійснювалося досудове розслідування кримінального провадження, за фактом розтрати бюджетних коштів під час проведення ремонтних робіт вулиць м.Львова.
Йдеться про обвинувачення керівника ТзОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл” у неналежному виконанні своїх службових обов`язків, що призвело до безпідставної оплати Управлінням капітального будівництва Львівської міської ради близько 315 тис.грн за роботи по ремонту вулиць Липинського, Пасічної, Шевченка, Зеленої та Стрийської у місті Львові.
Відтак це спричинило тяжкі наслідки у вигляді матеріальних збитків бюджету держави.
Останньому 23 жовтня поточного року слідчим, за погодженням із процесуальним керівником, оголошено підозру за ч.2 ст.367 КК України.
Зауважимо, що в ході досудового розслідування директор ТзОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл” Кримінальне провадження стосовно нього направлено до Залізничного районного суду м.Львова, вироком якого останнього визано винним та засуджено. Водночас, зважаючи на те, що він під час слідства свою вину визнав та відшкодував бюджету завдані збитки, судом його звільнено від відбування покарання.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *