ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк на Євромайдані виступає на підтанцьовках

|

Кілька тисяч демонстрантів залишаються на Майдані Незалежності, невелика частина мітингувальників розосередилася в урядовому кварталі. Як передає “Інтерфакс-Україна”, на сцені, встановленій на головній площі столиці, виступають українські співаки.

Перед присутніми в неділю ввечері пісню “Червона Рута” заспівала донька голови фракції “Батьківщина” Арсенія Яценюка. Депутат підтримував свою доньку танцями на сцені.

Уздовж вулиці Інститутської прогулюються протестувальники.

На вулиці Банковій кілька десятків протестувальників гріються біля діжки з багаттям. Вулиці, що перетинають Інститутську (Садова, Шовковична, Липська), заблоковані міліцейськими автобусами.

Люди фотографуються поряд з автобусами, які обклеєні плакатами та стікерами з гаслами Євромайдану, і на тлі кордонів правоохоронців. На перетині Кріпосного провулка і вулиць Інститутської та Грушевського розміщені військові намети.

Біля Маріїнського парку стоїть мікроавтобус з технікою, з динаміків лунають українські пісні. Біля нього зосередилося близько 100 учасників акції проти дій влади.

 При цьому вулицю Грушевського в бік Верховної Ради перекрито кордоном правоохоронців. Вони також вишикувалися вздовж Маріїнського парку.

Парком гуляє кілька десятків учасників Євромайдану, деякі намагаються розгледіти через кордон міліції, як проходить акція Партії регіонів (на площі Конституції).

 Прихильники влади перебувають на огородженій металевими щитами території. Зі сцени цього мітингу лунає музика.

Загалом обстановка в Маріїнському парку спокійна.

Нагадаємо, кілька днів тому на Євромайдан завітали брати Клички разом із дружиною Віталія. Наталія Кличко заспівала зі сцени Євромайдану. Шкода, що Віталій з Володимиром не вміють танцювати, як Арсеній Яценюк.

Джерело: fakty.ictv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *