ОСТАННІ НОВИНИ

У Кличка назвали знесення Леніна помстою КПУ за провал відставки Азарова

|

Партія УДАР вважає, що зараз потрібно зосередитися на боротьбі з владним режимом, а не на пам’ятниках. Про це на своїй сторінці в Facebook написала народний депутат фракції УДАР Ірина Геращенко, коментуючи знесення пам´ятника Леніну на Бессарабській площі в Києві.

«Я особисто ( як і партія УДАР) вважаю, що зараз потрібно зосередитися на боротьбі з режимом, а не пам´ятниками, це точно була не ініціатива Євромайдану. «Свобода» взяла відповідальність за пам´ятник на себе. Але з іншого боку, давно вже пора було позбутися цих примар комунізму. Будемо вважати це помстою комуністам за неголосування за відставку кривавого і зрадницького уряду Азарова», – написала Геращенко.

Водночас депутат Київради від УДАР Олексій Давиденко вважає «варварський демонтаж пам´ятника Леніну в центрі Києва черговою злочинною провокацією, яка в першу чергу працює на руку влади».

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

 «Хто б не стояв за цим злочином – провокатори від влади чи кретини від українських націоналістів , тепер влада Партії регіонів буде набагато простіше переконати фракцію комуністів у ВР підтримати всі ініціативи президента щодо стабілізації ситуації в країні : від введення НС до зняття депутатської недоторканності», – написав Давиденко.

Він також зазначив, що «знесення Леніна – або чергова провокація Банкової, або українські націоналісти навмисне зробили всім нам ведмежу послугу».

Як повідомили «Коментарям» в  УДАР, сам Віталій Кличко сказав, що ніякого рішення по пам’ятнику Леніна не приймалися в Штабі національного опору. «Це питання взагалі не обговорювалося», – сказав Кличко.

Він зазначив, що на Майдані Незалежності проходить мирний протест. І громадяни України висловлюють свої позицію жити в сучасній європейській державі відкрито і без порушень закону.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні в Києві на Бессарабській площі зруйнували пам´ятник Леніну. Народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко заявив, що пам´ятник Леніну знесли народні депутати-«свободівці» у повному складі.

Нагадаємо, під час голосування в парламенті за постанову про недовіру Кабміну Миколи Азарова, фракція КПУ не дала жодного голосу, таким чином, рішення не було прийнято.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *