Як виглядає Кабмін в облозі

|

Користувачі facebook з Києва діляться найсвіжішою інформацією про події в столиці з друзями з інших міст. Як інформує журналіст Леся Головата, саме так зараз виглядає Кабмін в облозі. “Барикади з паркових лавок, три величезні намети, червоно-чорний прапор над Кабміном. Це здобутки мітингувальників. 15 автобусів з силовиками, три автозаки, кілька вантажівок та бусиків. Це – сила влади”, – пише Л.Головата.     

На флагштоці біля будівлі Кабінету міністрів один з опозиційних мітингувальників встановив червоно-чорний прапор

Як передає кореспондент «Коментарів», інші учасники пікету кричать «Банду геть!» і «Молодець!»

В цілому пікетувальники поводяться мирно. Водночас, за словами опозиційних лідерів, якщо протягом 48 годин Президент Віктор Янукович не відправить уряд у відставку, мітингувальники заблокують президентську резиденцію «Межигір´я».

Нагадаємо, сьогодні під час народного віче, на яке вийшло близько мільйона громадян, було проголошено про пікетування урядового кварталу в Києві.

Вимоги опозиції та мітингувальників до влади: покарання винних у побитті мирних громадян 30 листопада і 1 грудня, кримінальна справа проти міністра внутрішніх справ Захарченка, відставка уряду Азарова і дострокові парламентські та президентські вибори, звільнення всіх політичних в`язнів.

Фото: facebook

         Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *