ОСТАННІ НОВИНИ

Урядовий квартал «обростає» наметами

|

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко забив перший кілок для встановлення намету на розі вулиць Шовковичної та Богомольця на одному з в’їздів до урядового кварталу. Про це інформує прес-служба «УДАРу».

Представники партії «УДАР» встановлять ще декілька наметів. «Ми висловлюємо свою неповагу цій владі, ми посилюємо тиск, ми вимагаємо повної зміни влади. Влада не хоче чути нас з Майдану, буде чути звідси», – сказав Віталій Кличко, звернувшись до людей, які колоною прийшли з Майдану Незалежності.

«Ми розуміємо, що влада працює не на людей і не на Україну. Тому ми тиском змусимо цю владу піти. Сьогодні пікетами буде заблокований весь урядовий квартал», – сказав Кличко. Він відзначив, що Майдан стоятиме доти, доки влада не виконає всі вимоги мирних протестувальників. “Друзі, вчора ми разом оголосили Януковичу ультиматум. Він повинен відпустити затриманих, покарати винних у побитті людей, вигнати уряд Азарова. А вихід із нинішньої кризи один – дострокові вибори президента і парламенту”, – сказав лідер “УДАРу”. 

Він відзначив, що Янукович хоче бути диктатором, але так не буде. “Диктатор сам не піде. Його треба змусити. Тому ми розширюємо свій тиск на владу і примусимо Януковича виконати вимоги громадян”, – сказав Віталій Кличко.

Також Кличко закликав всіх українців об’єднатися і разом відстоювати своє право на гідне життя в європейській країні. “Я звертаюся до всієї України – на Сході і на Заході: встати має вся Україна і оголосити страйк цій владі в усіх містах і містечках. Із завтрашнього дня. І ми зможемо у мирний спосіб дотиснути цю владу і змусити її піти!”, – підкреслив Віталій Кличко.

Фото: Фото Андрія Богдановича

 ua.comments 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *