ОСТАННІ НОВИНИ

У Захарченка вже встановили, хто керував грейдером під час штурму Адміністрації Президента

|

Правоохоронні органи затримали двох осіб, підозрюваних в організації штурму Адміністрації Президента 1 грудня із застосуванням грейдера

Про це «Коментарям» повідомили в МВС України з посиланням на заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Олега Татарова.

За його словами, один з учасників безпосередньо сприяв заволодінню транспортним засобом, а також керував групою людей для доставки грейдера до будівлі АП, а також записував дії штурмовиків на відеокамеру.

«Другий активний учасник перебував за кермом трактора і здійснював наїзд на працівників органів внутрішніх справ, тим самим загрожуючи їхньому здоров´ю та життю», – розповів Татаров.

Він також підкреслив, що за клопотанням слідчих зловмисникам у Шевченківському суді Києва обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

«В даний момент слідчі мають у своєму розпорядженні докази провини цих людей у вигляді показань свідків, потерпілих, вилучених речових доказів з місця події, чітких відеозаписів, на яких було видно, хто і як на вулиці Банковій керував грейдером, і як здійснював це правопорушення», – сказав правоохоронець.

За його словами, робота щодо встановлення організаторів, виконавців та координаторів заворушень на Банковій продовжиться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *