ОСТАННІ НОВИНИ

Жертві і свідку побоїща на Євромайдані шиють кримінал

|

Студенту Віталію Кузьменку, постраждалому під час розгону Євромайдану, та водночас одному з головних свідків звірств «Беркуту», «шиють» кримінал. Про це повідомляє спільнота Євромайдан Новини.

Інформацію про те, що міліція звинувачує жертву у викраденні мобільного телефона оприлюднив «колега» по палаті Віталія Кузьменка. Текст повідомлення залишаємо без змін:

«Увага! Проти студента інституту Грінченка Віталія Кузьменка, звіряче побитого “Беркутом” при розгоні Євромайдану 30-го листопада здійснили ганебну провокацію! Віталій лежить у палаті Лікарні швидкої допомоги в нейрохірургії – поруч зі мною. Тільки що у нього був наряд міліції – його звинуватили в крадіжці мобільного телефону! Кузьменко – один з ключових свідків у справі про розгін Євромайдану , він один з найбільш важко постраждалих людей – у нього закрита черепно-мозкова травма.

Віталій курив на сходах – до нього підійшов чоловік, попросив телефон подзвонити хворій дружині. Чоловік зайшов з телефоном Віталія в одну з палат, вийшов через пару хвилин, повернув телефон.

Через 15 хвилин влетіла міліція з обшуком палати, і заявляє, що в палаті, в яку він навіть не заходив, вкрали мобільний телефон , і Кузьменко звинувачується у крадіжці! Всупереч закону не запитали дозволу у лікаря на обшук у хворого! Не дочекалися адвоката!

До Віталія прибув щойно адвокат – міліція зараз в палаті. Позорище!

Апдейт: сьогодні нас з Віталієм відвідувала делегація Європарламенту на чолі з Елмаром Броком, запитували чи немає репресій проти свідків розгону Евромайдана …

Апдейт : до лікарні їде слідчо-оперативна група і знімальна група 1+1», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *