ОСТАННІ НОВИНИ

Зранку Львів прибирало 36 одиниць техніки

|

Сьогодні зранку у Львові працювало 36 одиниць техніки. Про це прес-службі ЛМР  повідомили на «гарячій» лінії міста.

До прибирання було залучено 24 піскорозкидувачі, 5 навантажувачів та 7 тракторів. У Галицькому районі працювало 3 піскорозкидувачі та 2 трактори, у Франківському – 5 піскорозкидувачів, 1 навантажувач та 2 трактори, у Залізничному – 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач, у Шевченківському – 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач, у Личаківському – 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач, 1 трактор, у Сихівському – 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач та 2 трактори.

«Наразі у нашому районі працюють трактори. Зранку залучали до роботи 4 піскорозкидувачі. Якщо з обіду буде морозяна погода і продовжуватиме падати сніг, будемо знову залучати піскорозкидувачі, аби максимально посипати піскосуміш на перехрестях та підйомах», – розповіла Ірина Гримак, в.о. голови Залізничної районної адміністрації.

«У нас працювало зранку 4 піскорозкидувачі на магістральних вулицях. Зараз їх задіяли на внутрібудинкових дорогах. Використали 64 кубометри піскосуміші. З обіду будемо задіювати ще 4 підмітальні машини та МТЗ, аби максимально порозчищати вулиці від снігу, потім ще раз підуть піскорозкидувачі», – розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *