ОСТАННІ НОВИНИ

У Президента заперечують приєднання України до Митного союзу

|

Можливе приєднання України до Митного союзу під час зустрічі не обговорювалося. Ніяких документів до підписання під час зустрічі не планувалося і не підписувалося 

Про це повідомляє офіційний сайт глави держави, передають «Коментарі».

Згідно з повідомленням, під час зустрічі Президента України Віктора Януковича та Президента Російської Федерації Володимира Путіна, яка відбулася 6 грудня в Сочі, сторони приділили увагу широкому спектру питань двостороннього співробітництва.

«Глави держав обговорили, зокрема, розвиток співробітництва в промисловості, високотехнологічних галузях і фінансово-кредитній сфері. Особливу увагу було приділено співпраці України і Росії в енергетичному секторі», – йдеться в повідомленні.

«Питання, зокрема, розглядалися і в контексті підготовки до засідання російсько-української міждержавної комісії», – заявили в прес-службі.

«Можливе приєднання України до Митного союзу під час зустрічі не обговорювалося. Ніяких документів до підписання під час зустрічі не планувалося і не підписувалося», – резюмували в прес-службі Глави держави.

Як повідомляли «Коментарі», вчора Президент України Віктор Янукович після візиту в Китай провів у Сочі зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним.

Як пізніше заявив прем´єр-міністр України Микола Азаров, під час зустрічі Президенти обговорили підготовку угоди про стратегічне партнерство.

Пізніше з´явилася інформація з посиланням на редактора The Economist Едварда Лукаса про те, що президент України Віктор Янукович нібито підписав угоду з Росією, що включає приєднання до Митного союзу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *