ОСТАННІ НОВИНИ

На Майдані в Києві – понад 7 тисяч людей

|

На майдані Незалежності зібралося більше 7 тисяч мітингувальників, люди продовжують підходити.

Із самого ранку Майдан був заповнений на чверть, люди пили чай та грілися біля імпровізованих обігрівачів. Наразі у Києві йде невеликий сніг.

За інформацією прес-центру Євромайдану, зранку народний депутат від “Батьківщини” Павло Петренко розповість про перебіг судових справ щодо активістів Майдану. Також запланована прес-конференція захисника екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Сергія Власенка.

О 13:30 Євромайдан відвідає делегація Європейської народної партії у складі віце-президента ЄНП Яцека Саріуша-Вольського, колишнього президента Європарламенту Єжи Бузека та голови Комітету Європарламенту у закордонних справах Ельмара Брока.

Також повідомляється, що на Євромайдані виступлять: голова партії “Єдиний національний рух”, президент Грузії (2004-2013) Михайло Саакашвілі та молдовський політик, лідер Ліберально-демократичної партії, колишній прем`єр-міністр Молдови Влад Філат.

На даний момент мітингувальники на майдані Незалежності виконали державний гімн України.

Кількість людей на Майдані продовжує збільшуватися – приходять потоки мітингувальників з Будинку профспілок і КМДА, а також підходять кияни, попри погіршення погодних умов.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *