ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних Львів прибиратиме більше техніки

|

Як запевнив начальник відділу благоустрою Львівської міської ради Валерій Самойленко, чергування снігоприбиральної техніки у Львові відбувалося цілодобово впродовж двох тижнів. Водночас цими вихідними кількість одиниць техніки для чергування збільшать. Про це повідомляє прес-служба мерії.

«Станом на 8 год. ранку в місті працювали 31 одиниця техніки, зокрема: 23 піскорозкидувачі, 7 підмітальних тракторів і машина, яка прибирала центральну частину міста. На жаль, техніка не встигла повністю охопити все місто, оскільки якісно обробити вулично-дорожню мережу протиожеледними матеріалами з тією технікою, яка в нас наявна, а ми говоримо про піскорозкидувальні машини, необхідно близько 3-4 год. Снігу випало багато, тому цей термін зріс», – зазначив Валерій Самойленко

Найпроблемнішими ділянками, як стверджує В. Самойленко були мости і підйоми-спуски. Відтак, комунальники на вихідні збільшать кількість техніки на чергуванні та врахують ті недоліки, які були сьогодні.

«Наявної техніки недостатньо, щоб повністю задовольнити потреби міста. Казначейство блокує виплати підприємствам, з якими укладено договори про надання піскорозкидувальних машин. Натомість в достатній кількості є піскосуміші, близько 5 тис. м. куб, цього об’єму повинно вистачити на весь зимовий період», – додав Валерій Самійленко.

Нагадаємо, комунальні підприємства «ШРП», які виконують роботи з санітарної очистки вулиць та мають на балансі снігоприбиральну техніку, мають заборгованість із виплати заробітної плати у зв’язку із непроплатами казначейства. Зарплата не виплачена ще за жовтень.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *