ОСТАННІ НОВИНИ

Три роки позбавлення волі отримав серійний викрадач килимів та автомагнітол

|

Дрогобицький міськрайонний суд призначив 28-річний уродженцю Запорізької області покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки за вчинення чергових крадіжок та грабежів. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Злочинну діяльність чоловік розпочав з 2001 року, відбуваючи покарання за вчинення крадіжок та грабежів, повідомляють правоохоронці.

У 2009 році свій список кримінальних правопорушень зловмисник доповнив часиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України і був засуджений на строк 4 роки та 6 місяців. Звільнившись з місць позбавлення волі у липні 2013 року, 28-річний уродженець Запорізької області вирішив приїхати у Дрогобич.

Блукаючи без діла вулицями міста, у молодого чоловіка виникла ідея поцупити якусь річ. В кінці вулиці зловмисник помітив автомобіль. Оцінивши ситуацію, лиходій підняв великий камінь і кинув його у шибу бокових дверей автомобіля.

Через утворений отвір у шибі зі салону автомобіля чоловік витягнув автомагнітолу марки “Pioneer”, яка була вмонтована в панелі, шкіряну сумочку з документами, завдавши власникові матеріальної шкоди на суму 1464 гривень. Цієї ж ночі на автомобільній заправці крадій збув поцуплену автомагнітолу за 100 гривень.

Через декілька днів, лиходій викрав автомагнітолу марки “SONY”, завдавши ще одному необачному власникові автомобіля матеріальної шкоди на суму 300 гривень.

«22 липня 2013 року протягом одного дня чоловік потрапив вчинити одразу дві крадіжки. Поцупивши з балкону квартири два килими на суму 450 гривень, а з території гаражного кооперативу акумуляторну батарею 6СТ-75 і дві акустичні колонки «Sony», зловмисник заподіяв матеріальної шкоди громадянам на суму 1 120 гривень,- зазначив начальник Дрогобицького міського відділу міліції полковник міліції Андрій Білас.

На даний час Дрогобицький міськрайонний суд призначив зловмиснику покарання за частиною 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України у вигляді позбавлення волі терміном на 3 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *