ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині страйку, як такого не було – Соколов

|

Як такого страйку у Львівській області не було, бо підприємства не готові приєднатися до страйку, повністю призупинивши свою роботу. На підприємствах тільки зараз починають створювати страйкові комітети. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив уповноважений координатор Штабу національного супротиву у Львівській області Андрій Соколов.

Він зауважив, що в нашому регіоні страйкують лише студенти і окремі приватні підприємства. Решта, попри оголошений загальний страйк, ніхто не призупиняв роботи. «Тому страйку, як такого не було», – наголосив Андрій Соколов.

Він також повідомив, що лише з понеділка на підприємствах і установах почали створювати страйкові комітети. А відтак сьогодні вони ще не готові до того, щоб виводити людей на масштабні акції протестів.

«Виводити людей із повною зупинкою підприємств ми не готові. Однак, думаю, через деякий час ми зможемо це зробити», – додав він.

Водночас, за словами уповноваженого координатора Штабу національного супротиву, у законодавстві не передбаченого такого поняття, як політичний страйк і страйкові комітети на підприємствах не можуть оголошувати такий страйк. Тому мова радше йдеться про створення комітетів національного спротиву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *