ОСТАННІ НОВИНИ

Жінки пішли штурмувати силовиків

|

Сьогодні під будівлями силових структур в Києві пройдуть жіночі акції на знак протесту проти кровопролиття на Євромайдані. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила глава всеукраїнської асоціації «Жінки впливу» Лариса Андрусенко.

«Жінки і матері України попрямують до органів силових структури (Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України) з письмовою вимогою-зверненням про недопущення пролиття жодної краплі крові наших чоловіків, синів і дочок», – пише Андрусенко.

За її інформацією, також жінки вимагатимуть, щоб силовики перейшли на бік народу і не виконували «злочинні накази зі знищення свого народу».

Організатори акції попереджають, що у разі застосування жорстоких і силових методів по відношенню до громадян України, в тому числі під час проведення мирних акцій, тисячі жінок вийдуть і «стануть живою стіною між вами і нашими чоловіками та дітьми».

Акція стартує біля будівлі Міноборони.

Як повідомляли «Коментарі», в ніч на 30 листопада міліція взяла під контроль Майдан Незалежності, силою очистивши його від мітингувальників проти призупинення підготовки України до підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Повідомлялося про 35 постраждалих, в тому числі двох польських громадян. Міліція перевіряє ці дані. Під час розгону були затримані 35 осіб, на них склали адміністративні протоколи, зараз всі вони відпущені.

Ряд спілок та організацій України, а також представники європейського співтовариства засудили силовий розгін Євромайдануа і застосування силових методів по відношенню до мирних громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *